Η Supertrick Games ετοιμάζει νέο τίτλο στο σύμπαν του LET IT DIE

Η Supertrick Games, το στούντιο πίσω από το Deathverse: Let It Die και LET IT DIE, βρίσκεται στη διαδικασία ανακατασκευής του Deathverse σε ένα νέο, τρίτο παιχνίδι που θα “συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία και των δύο παιχνιδιών”.

Η δήλωση έρχεται από ένα νέο dev diary των developers και του director, Hideyuki Shin, ο οποίος μιλάει για τα σχέδια της ομάδας για το παιχνίδι.

Ο Shin δίνοντας έμφαση στη σημαντική πρόοδο, διαβεβαίωσε ότι ο επερχόμενος τίτλος δεν θα ήταν μια “επιφανειακή προσπάθεια κατευνασμού των παικτών, αλλά μια ειλικρινής προσπάθεια ενσωμάτωσης των καλύτερων πτυχών και των δύο παιχνιδιών“. Αυτό συνεπάγεται τη δημιουργία μιας εμπειρίας παιχνιδιού με ένα σαφές βρόχο παρόμοιο με το LET IT DIE, ενώ επίσης ενσωματώνει τη δυναμική του PvP που υπάρχει στο Deathverse.

Το επερχόμενο παιχνίδι περιγράφεται ως μια roguelike περιπέτεια εξερεύνησης με στοιχεία co-op και PvP αλληλεπιδράσεις. Αν και δεν χαρακτηρίστηκε ρητά ως ένα LET IT DIE 2, ο Shin υπαινίχθηκε με χιούμορ την εγγύτητά του, προτείνοντας ότι θα μπορούσε να ονομαστεί LET IT DIE 3 ή 4.

Συγκεκριμένα, το έργο διατηρεί ένα στυλ παιχνιδιού προσανατολισμένο στη δράση, αν και με μια αξιοσημείωτη απόκλιση στην ατμόσφαιρα σε σύγκριση με τους προκατόχους του. Ο Shin αποκάλυψε ότι το LET IT DIE αποτελεί τη θεμελιώδη βάση για το νέο παιχνίδι, υποδεικνύοντας μια κυρίαρχη επιρροή περίπου 70-80%, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο του στη διαμόρφωση της επερχόμενης εμπειρίας.