Η ομάδα πίσω από το Dave the Diver ανακοίνωσε το Wakerunners

Η Mintrocket, η ομάδα πίσω από το Dave The Diver, ανακοίνωσε ένα νέο sci-fi MOBA στο οποίο οι ήρωες κινούνται ταχύτατα και οι επιθέσεις γίνονται με τρόπο action RPG.

Στο δυστοπικό σκηνικό επιστημονικής φαντασίας που παρουσιάζει το Wakerunners, φατρίες αγωνίζονται για κυριαρχία σε “μάχες κοντινής εμβέλειας σε μια σάπια Γη”. Το παιχνίδι οπλίζει τους παίκτες με όπλα αλλά η έμφαση δίνεται σε μάχες από κοντά μιας και διαθέτεται ένας χαρακτηριστικός μηχανισμός επιτάχυνσης για πιο ευέλικτη κίνηση σε αρένες.

Το teaser trailer παρουσιάζει μερικούς από τους χαρακτήρες. Οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν ένα demo κατά τη διάρκεια του Steam Next Fest, προσφέροντας επτά χαρακτήρες και πέντε game modes με διαφορετικά μεγέθη ομάδας και στόχους.

Το Wakerunners στοχεύει σε αγώνες διαρκείας περίπου 10 λεπτών και ο διευθυντής του παιχνιδιού, ChaeHyun Lim, τονίζει την εστίαση στον ατομικό έλεγχο και την αυστηρή ομαδική συνεργασία.

Συγκεκριμένα, ο Lim λέει ότι το παιχνίδι «θα απευθύνεται σε παίκτες που ευδοκιμούν ως solo players», αλλά θα εξακολουθεί να έχει ρόλους όπως άλλα παιχνίδια, όπως DPS και Support. Στο ομαδικό deathmatch, για παράδειγμα, οι healers θα είναι κρίσιμοι για να κρατηθούν όλοι ζωντανοί, αλλά μπορεί να είναι λιγότερο απαραίτητοι στα άλλα modes.

Το παιχνίδι επιτρέπει την εναλλαγή χαρακτήρων ανά πάσα στιγμή, με κόστος στα charged-up skills. Τέλος, θα υπάρχει το κλασικό cosmetic customization μέσω ενός battle pass για να μπορούμε να ντύνουμε τους αγαπημένους μας ήρωες.