Έρχεται το τελευταίο Update για το Lords of the Fallen

Το Lords of the Fallen ετοιμάζεται για το τελευταίο του μεγάλο update το οποίο θα προσθέσει νέο περιεχόμενο, νέα στοιχεία και ένα roguelite challenge mode.

H Hexworks, η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε πως έφτασε στο τελικό στάδιο του roadmap δωρεάν περιεχομένου για το παιχνίδι, γνωστό ως Master of Fate. H ενημέρωση θα εισάγει ένα σύστημα από modifiers που θα επιτρέπει στους παίκτες να τυχαιοποιούν διάφορες πτυχές του παιχνιδιού, μετατρέποντας αποτελεσματικά την εμπειρία Soulslike σε …roguelite. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να τυχαιοποιήσουν τους εχθρούς, τα loot drops και να εφαρμόσουν το permadeath, προσφέροντας νέες προκλήσεις και “φρέσκα” runs.

Από την κυκλοφορία του τον Οκτώβριο, το Lords of the Fallen έχει δεχθεί αρκετές ενημερώσεις, εστιάζοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, στη βελτίωση της απόδοσης και την εισαγωγή νέου περιεχομένου.

Ο Saul Gascon, ο εκτελεστικός παραγωγός του παιχνιδιού, αναγνώρισε τις τεχνικές προκλήσεις που αντιμετώπισαν κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, αποδίδοντάς τες στο γεγονός ότι η Hexworks ήταν ένα από τα πρώτα στούντιο που χρησιμοποίησαν την Unreal Engine 5. Ο Gascon εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους παίκτες για την επισήμανση ζητημάτων και τόνισε τις προσπάθειες του στούντιο να τα αντιμετωπίσει.

Ο Gascon διαβεβαίωσε τους παίκτες για σημαντικές βελτιώσεις οι οποίες μείωσαν τα crashes στο 1% και κάτω, μαζί με βελτιώσεις στη συνολική απόδοση και τη σταθερότητα. Τόνισε ότι η τρέχουσα κατάσταση του Lords of the Fallen αντιπροσωπεύει την κορύφωση του.