Έφυγε από τη ζωή ο Yoshitaka Murayama

Η Rabbit & Bear Studios ανακοίνωσαν ένα δυσάρεστο γεγονός. Ο Yoshitaka Murayama, δημιουργός της κλασικής σειράς Suikoden και σεναριογράφος του Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από επιπλοκές της ασθένειας με την οποία έδινε μάχη για καιρό.

Παρακάτω ακολουθεί η δημοσίευση της Rabbit & Bear Studios, η οποία ίδρυσε ο Murayama έχοντας ως όραμα την δημιουργία των παιχνιδιών Eiyuden Chronicle:

Η ομάδα εξέφρασε την βαθιά της θλίψη αναφέροντας την τεράστια προσφορά του δημιουργού στο σενάριο, τα παιχνίδια και στο ίδιο το στούντιο. Μεταξύ άλλων υποσχέθηκαν να συνεχίσουν το έργο του και το όνειρο του που ήταν να παραδώσει το Eiyuden Chronicle στο κοινό του.

Για την ιστορία, τα Eiyuden Chronicle είναι η συνέχεια του οράματος των δημοφιλών RPG του Playstation Suikoden.Το Eiyuden Chronicle είχε μια από τις πιο επιτυχημένες Kickstarter καμπάνιες όλων των εποχών. Το πρώτο Eiyuden Chronicle: Rising κυκλοφόρησε το 2022, με το επόμενο της σειράς Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes να κυκλοφορεί φέτος τον Απρίλιο.