Διαθέσιμο το πρώτο trailer της ταινίας Borderlands

H Lionsgate μαζί με την Gearbox Software έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία Borderlands.

Πρωταγωνιστές της ταινίας οι Kevin Hart στον ρόλο του Roland, Kate Blancett στον ρόλο της Lilith, Ariana Greenblatt στον ρόλο της Tiny Tina, Florian Munteanu στον ρόλο του Krieg, Jamie Lee Curtis στον ρόλο της Tannis και ο Jack Black ως Claptrap.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Borderlands είναι μια σειρά βιντεοπαιχνιδιών που ανήκουν στο είδος του first-person shooter (FPS), με στοιχεία ρόλων (RPG). Αναπτύχθηκε από την εταιρεία Gearbox Software και κυκλοφόρησε αρχικά το 2009. Το παιχνίδι είναι γνωστό για τον μοναδικό του συνδυασμό βίαιων μαχών, αρκετού χιούμορ και στοιχείων εξερεύνησης.

Η ιστορία του Borderlands λαμβάνει χώρα σε έναν εξωγήινο πλανήτη που ονομάζεται Pandora, ο οποίος είναι γεμάτος με κακοποιούς, επικίνδυνη άγρια φύση και πλούσιους θησαυρούς. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός κυνηγού επικηρυγμένων, γνωστού ως Vault Hunter, οι οποίοι αναζητούν το θρυλικό “Vault”, ένα μυστηριώδες θησαυροφυλάκειο που κρύβεται στο εσωτερικό του πλανήτη.

H ταινία Borderlands θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 9 Αυγούστου 2024.