Διαρροή: Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree έρχεται σύντομα

Last updated:

Η ανυπομονησία για την επερχόμενη επέκταση του Elden Ring: Shadow of the Erdtree είναι σίγουρα τεράστια. Δεν έχουμε πολλά trailers ή νέα σχετικά με αυτή οπότε η αναμονή δεν διευκολύνεται ιδιαίτερα. Παρά το γεγονός ότι τα πρόσφατα The Game Awards δεν παρέχουν νέες πληροφορίες, ένα πιθανό παράθυρο κυκλοφορίας εμφανίστηκε μέσω μιας διαρροής.

Μια διαρροή από συνεργάτη της Bandai Namco, του Datablitz υποδεικνύει μια κυκλοφορία του DLC τον Φεβρουάριο του 2024. Αν και η εγκυρότητα αυτών των πληροφοριών είναι αβέβαιη, η διαρροή αποκάλυψε επίσης μια συνεργασία μεταξύ της Bandai Namco και της Thrustmaster, με θεματικά χειριστήρια σχετικά με το Elden Ring που θα κυκλοφορήσει εξίσου τον Φεβρουάριο, ευθυγραμμισμένο με το DLC.

Η διαρροή όχι μόνο υπαινίσσεται την πιθανή επικείμενη έκδοση του Shadow of the Erdtree, αλλά επίσης αποκαλύπτει δύο επιπλέον χειριστήρια με θέμα τους χαρακτήρες Malenia και Ranni. Αν και τίποτα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα μέχρι να δημοσιευτούν δηλώσεις από την From ή τη Bandai Namco, η προοπτική να φτάσει η επέκταση εντός δέκα εβδομάδων είναι μια συναρπαστική πιθανότητα, προσφέροντας ένα πιθανό δώρο για τα δύο χρόνια του Elden Ring.