Ανακοινώθηκε το Tales of Kenzera: ZAU

Last updated:

H Electronic Arts και η εταιρεία ανάπτυξης Surgent Studios ανακοίνωσαν επίσημα το νέο side-scrolling platformer, Tales of Kenzera: ZAU.

Ο πρώτος τίτλος από την Surgent Studios με επικεφαλής τον υποψήφιο για BAFTA ηθοποιό Abubakar Salim, το Tales of Kenzera: ZAU είναι ένα εγκάρδιο παιχνίδι δράσης-περιπέτειας για την αγάπη μεταξύ πατέρα και γιου και τη μεταμορφωτική δύναμη της απώλειας.

Σε αυτή την εγκάρδια περιπέτεια σε στυλ metroidvania, παίζετε ως Zau—ένας θλιμμένος ήρωας αποφασισμένος να επαναφέρει τον πατέρα του από τους νεκρούς. Με οδηγό τον Kalunga, τον Θεό του Θανάτου, θα ταξιδέψετε μέσα από 2,5D βασίλεια γεμάτα χρώμα και βάθος για να αξιοποιήσετε τις κοσμικές δυνάμεις του πολεμιστή σαμάνου.

Το Tales of Kenzera: ZAU σας προσκαλεί να ξεκινήσετε το ταξίδι πνευματικής θεραπείας του Zau, όπου οι πιο δύσκολες στιγμές αποκαλύπτουν ποιος μπορείς πραγματικά να γίνεις.

Το Tales of Kenzera: ZAU αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series, Switch και PC (Steam, Epic Games Store) στις 23 Απριλίου.