Ανακοινώθηκε το SMITE 2

H Titan Forge ανακοίνωσε το sequel του γνωστού MOBA της, SMITE 2, το οποίο αναπτύσσεται με την δύναμη της Unreal Engine 5.

Ως εξέλιξη του Smite, η ανακοίνωση υπόσχεται μια πιο κομψή, πιο μοντέρνα σχεδίαση με εκλεπτυσμένο UI, ενημερωμένο ήχο, πιο καθαρά Spell Effects και physics-based ικανότητες για τους θεούς. Το Smite 2 παρουσιάζει νέα πάνθεον, βελτιώσεις, αλλαγές στον πυρήνα του παιχνιδιού και ανανεωμένα Relic και Item συστήματα για βαθύτερη στρατηγική.

Το παιχνίδι στοχεύει σε μια υπερσύγχρονη εμπειρία cross-play, ένα επανασχεδιασμένο Ranked σύστημα με νέα επίπεδα και την μετάβαση από την Unreal Engine 3 σε Unreal Engine 5.

Ενώ η Titan Forge δίνει έμφαση στη συνεχή υποστήριξη τόσο για το Smite 1 όσο και για το Smite 2 ταυτόχρονα, προσφέρει ένα πρόγραμμα γνωστό ως «Divine Legacy,» ως ευχαριστώ στους 40 εκατομμύρια παίκτες του Smite. Αυτό το πρόγραμμα μετατρέπει πολύτιμους λίθους που ξοδεύτηκαν στο Smite 1 σε Legacy Gems στο Smite 2, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για νέες αγορές. Οι παίκτες του Smite 1 που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Divine Legacy αποκτούν πρόσβαση σε μοναδικά skins, κονκάρδες, χρυσά επίπεδα mastery και skins cross-generation, δίνοντας κίνητρο στους βετεράνους παίκτες να εξερευνήσουν το νέο παιχνίδι.

Τέλος, η alpha test για το Smite 2 είναι ανοιχτή για εγγραφές στον επίσημο ιστότοπο.