Ανακοινώθηκε το REYNATIS

Last updated:

Η NIS America ανακοίνωσε επίσημα τον ερχομό του Dark Action RPG REYNATIS και στη Δύση. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε PS4, PS5, Switch και PC μέσω Steam το φετινό φθινόπωρο.

Η NIS America μας δίνει τις εξής πληροφορίες για το παιχνίδι:

Το REYNATIS είναι ένα action RPG που λαμβάνει χώρα στους δρόμους της Shibuya του Tokyo. Πρόκειται για μια άλλη εκδοχή της περιοχής, σε ένα κόσμο που αναμιγνύει φαντασία και πραγματικότητα. Στην κοινωνία επικρατεί φόβος για την μαγεία με αποτέλεσμα οι άνθρωποι με αυτές τις ικανότητες να κρύβονται και να καταπιέζονται καθημερινά.

Ο μάγος Marin οδεύει προς τη Shibuya σκεπτόμενος την απελευθέρωση μέσω της δύναμης. Εκεί συναντά έναν αξιωματικό μιας οργάνωσης, με σκοπό τη διατήρηση των μάγων υπό έλεγχο, εν ονόματι Sari. Εξερευνήστε τη πόλη χωρίς να φανούν οι δυνάμεις σας, ψωνίσετε, και αναλάβετε αποστολές. Από την άλλη μπορείτε με τις μαγικές σας δυνάμεις να φτάσετε σε νέες τοποθεσίες και να πολεμήσετε αυτούς που στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σας. Αγωνιστείτε για τα πιστεύω σας σε αυτό το όμορφο RPG δημιουργημένο από τον σκηνοθέτη TAKUMI και με μουσική της Yoko Shimomura.

Ο τίτλος αναπτύσσεται από τη FuRyu και τη Nastume Atari και στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου για PS4, PS5 και Switch.