Ανακοινώθηκε το Prison Architect 2

Last updated:

Η Paradox Interactive και η Double Eleven ανακοίνωσαν το Prison Architect 2, τον τρισδιάστατο διάδοχο του προσομοιωτή διαχείρισης φυλακών.

Το Prison Architect 2 είναι το 3D Sequel του prison management simulator. Το παιχνίδι προσφέρει βαθύτερη προσομοίωση, μεγαλύτερο έλεγχο των κρατουμένων, νέο σύστημα συμπεριφοράς και δημιουργικές επιλογές για την φυλακή μας.

Ο Gareth Wright, διαχειριστής του παιχνιδιού στην Double Eleven δήλωσε:

Στο Prison Architect 2, η ομάδα μας ξεκίνησε να δημιουργήσει το επόμενο επίπεδο στο management gameplay. Ένας μεγαλύτερος βαθμός ελευθερίας, πολλές επιλογές και καλύτερη προσομοίωση κρατουμένων συνδυάζονται για να παρέχουν μια βελτιωμένη παρουσίαση της διαχείρισης της φυλακής, σε έναν τρισδιάστατο κόσμο. Τα πολυαγαπημένα χαρακτηριστικά επιστρέφουν για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τους κρατούμενους σας, να καταπνίξετε τις ταραχές, να αποτρέψετε τις αποδράσεις και να μοιραστείτε τις φυλακές σας. Εκτός από ένα νέο σύστημα αναβάθμισης, μια νέα λειτουργία καριέρας και πολλά άλλα, ανυπομονούμε να δούμε πώς οι παίκτες γίνονται δημιουργικοί με πολλούς ορόφους και διαδρόμους για να κατασκευάσουν και να επεκταθούν σε νέα 3D περιβάλλοντα. Και στη συνέχεια βελτιστοποιήστε και εξισορροπήστε την ασφάλεια, την ειρήνη και την αυτοβελτίωση της φυλακής σας.

Το Prison Architect 2 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series και PC μέσω Steam στις 26 Μαρτίου στην τιμή των 39,99 €.