Ανακοινώθηκε το Dungeonborne

Η Mithril Interactive ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο της παιχνίδι που ονομάζεται Dungeonborne. Η ανακοίνωση συνοδευόταν από ένα ολιγόλεπτο announcement trailer.

Το παιχνίδι, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, είναι ένα immersive multiplayer dark fantasy παιχνίδι πρώτου προσώπου. Ανήκει στην κατηγορία dungeon crawler με PvPvE σύστημα μάχης. Έχει στοιχεία extraction και battle royale απαιτώντας στρατηγική αλλά και ταχύτητα στις αποφάσεις και στις κινήσεις εντός του επικίνδυνου κόσμου του.

Στο κόσμο που σχεδίασαν είναι πιθανό να μην κινδυνεύεις μόνο από τέρατα αλλά και από αντίπαλους παίκτες ακόμα και από τους ίδιους τους συμμάχους σου. Το loot που εξασφαλίζεις και το πούλημα αυτού είναι ο βασικός στόχος.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Mithril Interactive σε Unreal Engine 5 και η ίδια θα εκδοθεί στο PC μέσω του Steam. Η κανονική ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού δεν έγινε γνωστή. Ωστόσο μια δωρεάν ανοικτή Alpha έκδοση του παιχνιδιού θα διατεθεί στο Steam από τις 2 μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου.