Ανακοινώθηκε το Abyss X Zero

H Pixel Punk, το βραζιλιάνικο indie στούντιο 2 ατόμων, γνωστό για το metroidvania Unsighted του 2021, ετοιμάζεται για το επόμενο εγχείρημά του με τίτλο Abyss X Zero, ένα επερχόμενο παιχνίδι δράσης – αναζήτησης που διαδραματίζεται σε έναν τρισδιάστατο κόσμο.

Το παιχνίδι θα διαθέτει τεράστια μπουντρούμια και μάχες, αντλώντας έμπνευση από τίτλους όπως το The Legend of Zelda και το Kill la Kill. Με δύο πρωταγωνιστές, τους Codename A και Codename Z, οι παίκτες θα περιηγηθούν στο παιχνίδι με μοναδικές ικανότητες που επηρεάζουν τη μάχη και τις περιβαλλοντικές αλληλεπιδράσεις.

Το Abyss X Zero προσφέρει μια ποικιλία στοιχείων στο gameplay του, όπως μάχες με μοτοσυκλέτες, συρόμενα μπλοκ και έντονες μάχες με μεγάλα όπλα και ακόμη μεγαλύτερα σπαθιά. Με τα γραφικά και τους δυναμικούς χαρακτήρες του, το παιχνίδι παρουσιάζει μια εναλλακτική εμπειρία που θυμίζει κλασικούς τίτλους περιπέτειας αλλά με μια νέα ανατροπή.

Αν και δεν αποτελεί άμεση συνέχεια του Unsighted, το Abyss X Zero μοιράζεται ένα παρόμοιο οπτικό στυλ, υπονοώντας μια πιθανή σύνδεση μέσα στο ίδιο σύμπαν.

Η Pixel Punk τονίζει ότι το Abyss X Zero βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια ανάπτυξής του. Παρόλα αυτά, διαθέτει ήδη μια ειδική σελίδα στο Steam όπου οι παίκτες μπορούν να το βάλουν στην λίστα τους και να ενημερώνονται για την πρόοδό του.