Ανακοινώθηκε η Wo Long: Fallen Dynasty – Complete Edition

Η Team Ninja έδωσε στην δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες για την Complete Edition του παιχνιδιού της, Wo Long: Fallen Dynasty.

Το Wo Long: Fallen Dynasty προσφέρει μια προκλητική περιπέτεια δράσης-RPG με γρήγορες και δύσκολες μάχες. Η Complete Edition που θα κυκλοφορήσει, θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και τρία τα πακέτα DLC: Battle of Zhongyuan, Conqueror of Jiangdong και Upheaval in Jingxiang, μαζί με το νέο endgame περιεχόμενο που παρουσιάστηκε στο The Thousand-Mile Journey.

Το The Thousand-Mile Journey φέρνει νέα στάδια, Divine Beasts, τύπους όπλων (cestus, μακρύ σπαθί και μαστίγιο) και ήρωες από τις στρατιές των Cao Cao, Sun Ce και Liu Bei. Περιλαμβάνεται επίσης περιεχόμενο Co-op, εμπνευσμένο από τα Nioh 2, Lies of P και Naraka: Bladepoint, μαζί με διάφορα in-game items.

Με αφορμή την κυκλοφορία αυτού του πακέτου, οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έχουν το βασικό παιχνίδι, θα λάβουν το Xuanwu Armour ως δώρο. Οι παίκτες των PC μπορούν να δοκιμάσουν το demo από τις 7 Φεβρουαρίου, με την πρόοδο να μεταφέρεται στην πλήρη έκδοση.

To Wo Long: Fallen Dynasty – Complete Edition κυκλοφορεί για Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 και PC στις 7 Φεβρουαρίου 2024.