Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Monster Hunter Stories

H Capcom ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Monster Hunter Stories Remaster για Nintendo Switch και υπολογιστές.

Το remaster, που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο, στοχεύει να βελτιώσει την αρχική κυκλοφορία του 3DS του 2016 με HD γραφικά ,νέες φωνές, λειτουργία μουσείου για την τέχνη και μουσική και πρόσθετο περιεχόμενο που προηγουμένως ήταν αποκλειστικό στην Ιαπωνία.

Το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin για PS4 θα προσφέρει την ίδια αγαπημένη εμπειρία RPG με τις αντίστοιχες του Switch και Steam, με κλασικές αποστολές σε στυλ RPG, συλλογή τεράτων και turn-based μάχες. Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μια απρόσκοπτη μετάβαση στο PS4, διατηρώντας το συναρπαστικό gameplay που κέρδισε την αναγνώριση κατά την αρχική του κυκλοφορία.

Με την κυκλοφορία του PS4, το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin θα είναι διαθέσιμο σε standard και deluxe εκδόσεις. Η deluxe έκδοση περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι μαζί με διάφορα cosmetics, όπως ρούχα χαρακτήρων, χτενίσματα και σετ αυτοκόλλητων.

To Capcom Monster Hunter Stories πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου για Switch, PS4 και Steam, συμπίπτοντας με την κυκλοφορία του Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin για PS4 την ίδια ημέρα.