Αφαιρέθηκε το Spec Ops: The Line από το Steam

To Spec Ops: The Line, το παιχνίδι των 2K kai Yager, ξαφνικά αφαιρέθηκε από το κατάστημα του Steam χθες, και έτσι δεν είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά.

Το παιχνίδι ωστόσο μπορεί ακόμα να αγοραστεί σε Xbox, GOG και σε τρίτους πωλητές κλειδιών.

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την αφαίρεση αλλά όπως συνηθίζεται δεν αποκλείεται να υπάρχει πρόβλημα με τις άδειες σε μουσική ή άλλα μέσα που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Το “Spec Ops: The Line” είναι ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου που κυκλοφόρησε το 2012. Αναπτύχθηκε από την Yager Development και εκδόθηκε από την 2K Games για τις πλατφόρμες Microsoft Windows, PlayStation 3 και Xbox 360.

Το παιχνίδι επικεντρώνεται σε μια ομάδα αμερικανικών στρατευμάτων που αποστέλλονται στο Dubai μετά από μια καταστροφή. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του λοχαγού Martin Walker, ο οποίος ηγείται μιας ομάδας στρατιωτών με αποστολή να εντοπίσεικαι να επαναφέρει τον αγνοούμενο στρατηγό John Konrad. Η πλοκή είναι εμπνευσμένη από το έργο “Heart of Darkness” του Joseph Conrad, και η αφήγηση επικεντρώνεται στην αντίφαση μεταξύ των ηθικών επιλογών του παίκτη και της πραγματικότητας των συνεπειών των πράξεών του.