Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Star Wars: Hunters

Η Zynga και οι ομάδες ανάπτυξης NaturalMotion και BossAlien ανακοίνωσαν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Star Wars: Hunters.

Η νεότερη προσθήκη στο σύμπαν του gaming Star Wars προσκαλεί τους παίκτες στη Vespaara, έναν πλανήτη γεμάτο διαγωνισμούς υψηλού πονταρίσματος. Μέσα στο αέναο λυκόφως στον νότιο πόλο του πλανήτη, η Vespaara προσφέρει ένα μαγευτικό σκηνικό με το συνεχώς μεταβαλλόμενο σέλας.

Στην καρδιά του συγκροτήματος της Arena βρίσκεται το Hutt Ship, ένα ειδικά κατασκευασμένο σκάφος διακοσμημένο με διαφημίσεις, που θέτει τη βάση για μάχες τρίτου προσώπου όπου οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν τους Κυνηγούς τους και να επινοήσουν στρατηγικές νίκης σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι.

Τα πεδία μάχης εντός της Αρένας υπόσχονται μια σειρά από περιπέτειες εμπνευσμένες από τους εμβληματικούς κόσμους του Star Wars. Από το χωριό των Ewok, πιστά αναδημιουργημένο από το φεγγάρι του δάσους του Endor, μέχρι το χαοτικό Mos Espa Podrace στον Tatooine, κάθε χάρτης προσφέρει ένα μοναδικό σκηνικό βουτηγμένο στην παράδοση της σειράς Star Wars.

Διάφοροι τρόποι παιχνιδιού διαφοροποιούν περαιτέρω την εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων των Squad Brawl, Dynamic Control, Power Control και Trophy Chase, καθεμία από τις οποίες προσφέρει ξεχωριστούς στόχους και προκλήσεις. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από διαφορετικές κατηγορίες όπως Damage, Support και Tanks, καθεμία από τις οποίες εκπληρώνει μοναδικούς ρόλους στο πεδίο της μάχης.

To Star Wars: Hunters θα κυκλοφορήσει σε Nintendo Switch, Android και iOS συσκευές στις 4 Ιουνίου 2024.