Τo High on Life αποκτά τηλεοπτική σειρά

Το High on Life, το κωμικό first person shooter της Squanch Games ετοιμάζεται να μετατραπεί σε animated TV σειρά, με τον JB Smoove από την σειρά Curb Your Enthusiasm να αναλαμβάνει τον ρόλο του παραγωγού. Ο Smoove, ο οποίος υποδύθηκε τον Gus, ένα από τα ομιλούντα όπλα του παιχνιδιού, αναμένεται να επαναλάβει τον ρόλο του στη νέα σειρά, εκτός από την παραγωγή του έργου.

Το High on Life κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022 για PC και Xbox και αν και ήταν το μεγαλύτερο λανσάρισμα της χρονιάς στο Xbox Game Pass, είδε ανάμεικτες κριτικές τόσο για το gameplay του όσο και για την χρήση τέχνης και voice acting μέσω AI εργαλείων.

Ακολούθως, ο δημιουργός του Rick and Morty, Justin Roiland, ο οποίος ήταν συνιδρυτής της Squanch Games, αντιμετώπισε κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία που αργότερα αποσύρθηκαν λόγω έλλειψης στοιχείων. Παρά την αποχώρησή του από την Squanch και την απομάκρυνσή του από το Rick and Morty, η σειρά High on Life θα προσαρμοστεί σε μια νέα σειρά με το στυλ του Rick and Morty.

Ο Smoove, συνεργαζόμενος με τη Squanch Games και την εταιρεία παραγωγής του, Alternate Side Productions, υπόσχεται μια σειρά γεμάτη χιούμορ και απρόβλεπτους χαρακτήρες και ίσως αρκετή πολυλογία.