Το μη-ανακοινωμένο παιχνίδι της Valve συγκέντρωσε πάνω από 18.000 παίκτες

Η Valve είχε καιρό να φτιάξει ένα δικό της παιχνίδι, πέρα από το VR Game του Half-Life: Alyx, αλλά αυτή την φορά φαίνεται να επιστρέφει στον τομέα των multiplayer shooters και συγκεκριμένα της ποικιλίας των ‘Hero’.

To Deadlock, όπως αναφορικά θα λέγεται το παιχνίδι, φαίνεται να ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του την στιγμή που προκαλεί ήδη μεγάλο ενδιαφέρον παρά την επίσημη μη ανακοίνωσή του.

Το παιχνίδι έχει συγκεντρώσει σημαντική προσοχή με αναλυτικά στοιχεία για τους χαρακτήρες και τις κινήσεις τους να διαρρέουν στο διαδίκτυο, καθώς και με τη συμμετοχή 17.000–18.000 παικτών στις δοκιμαστικές εκδόσεις του. Η δημοτικότητα του Deadlock αντικατοπτρίζεται και στις αναφορές του SteamDB, με τη συμμετοχή των παικτών να αυξάνεται δραματικά τις τελευταίες ημέρες.

Το Deadlock θα είναι ένα hero shooter με στοιχεία MOBA, όπως creeps, lanes, και in-match καταστήματα για αναβαθμίσεις, συνδυάζοντας μοναδικούς χαρακτήρες και παραδοσιακό third-person shooting.

Παρά την πληθώρα διαρροών, η Valve παραμένει σιωπηλή, επιτρέποντας σε αυτή την ανεπίσημη δημοσιότητα να λειτουργεί ως δωρεάν διαφήμιση για το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, ακόμα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού.