Διαρροή ενδεχομένως να μας ετοιμάζει για τον νέο τίτλο της Valve [Update]

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 23 Μαΐου 2024] Τα πρώτα gameplay πλάνα από την closed beta του Deadlock έκαναν την εμφάνισή τους στα social media και μας δίνουν μια πρώτη ματιά από το σύστημα μάχης και τον τρόπο μετακίνησης μέσα στους χάρτες.

Σύμφωνα με τον leaker, πάνω από 19 ήρωες είναι διαθέσιμοι σε αυτή την beta.

https://twitter.com/PlayerIGN/status/1793146849605677115[ΑΡΧΙΚΟ: 17 Μαΐου 2024] Μια νέα διαρροή που έφτασε από το Χ, φαίνεται να μας προετοιμάζει για το επόμενο παιχνίδι της Valve. Αυτή την φορά πρόκειται για ένα third-person hero shooter με το όνομα Deadlock.

Οι λεπτομέρειες για το project ήρθαν από ένα κλειστό alpha playtest του νέου παιχνιδιού της Valve με “εκατοντάδες” να φέρονται να συμμετέχουν, όπως αποκάλυψε ο ακόλουθος της Valve, Tyler McVicker.

Για την δοκιμή έχουν προσκληθεί YouTube gaming streamers και παρά τις NDAs, έχουν διαρρεύσει εικόνες που δείχνουν μάχες 6v6 ομάδων σε μεγάλους χάρτες με lanes, αντικείμενα και ικανότητες ηρώων.

Ο McVicker περιγράφει το Deadlock ως “ένα μείγμα στοιχείων MOBA και Tower Defense, παρόμοιο με ένα μείγμα Valorant, Overwatch, Dota 2 και Team Fortress 2, που διαδραματίζεται σε έναν μοναδικό κόσμο επιστημονικής φαντασίας“.

Το Deadlock, το οποίο αναπτύσσεται από το 2018, προγραμματίζεται ως το επόμενο μεγάλο έργο της Valve, πριν από την κυκλοφορία των Counter-Strike 2 και Half-Life: Alyx.