Helldivers 2 | Η φωτιά στο επίκεντρο του Freedom’s Flame Warbond

Το Helldivers 2 της Arrowhead Game Studios ετοιμάζεται για το επόμενο Premium Warbond, Freedom’s Flame, που υπόσχεται νέα πυροτεχνικά όπλα και άλλα καλούδια με την κυκλοφορία του.

Το Warbond περιλαμβάνει το SG-451 Cookout, ένα νέο κύριο όπλο που εκτοξεύει σφαιρίδια φωσφόρου, καθώς και το FLAM-66 Torcher, ένα ελαφρύ φλογοβόλο. Επιπλέον, θα έχουμε ευκαιρία να αποκτήσουμε και το P-72 Crisper, ένα μικρό φλογοβόλο χειρός και το Fiery Drop, Hellpods που ρίχνουν βόμβες πυρός κατά την προσγείωση. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης δύο σετ πανοπλιών, νέους τίτλους, emotes και capes, μαζί με το Inflammable! armour passive που προσφέρει 75% αντίσταση στη φωτιά.

Η κυκλοφορία του Freedom’s Flame συμπίπτει με την άφιξη του Escalation of Freedom update, το οποίο θεωρείται η “μεγαλύτερη αναβάθμιση του παιχνιδιού μέχρι σήμερα”. Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει νέους στόχους αποστολών, μεγαλύτερα φυλάκια εχθρών, νέους εχθρούς όπως τους Impaler, Spore Charger, Terminid Alpha Commander, και Rocket Tank, καθώς και την εισαγωγή της νέας δυσκολίας Combat Rating 10.

To Freedom’s Flame Premium Warbond θα είναι διαθέσιμο από τις 6 Αυγούστου.