Καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Terminator: Survivors

Η Nacon ανακοίνωσε μέσω του X πως η κυκλοφορία του Terminator: Survivors, του open-world survival παιχνιδιού της, θα καθυστερήσει.

Ο τίτλος που έχει αναβληθεί για το 2025 αναπτυσσόταν από το Nacon Studio Milan και επρόκειτο να κυκλοφορήσει σε early access μέσω Steam στις 24 Οκτωβρίου 2024, θα καθυστερήσει και θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Η απόφαση για την καθυστέρηση ελήφθη για να δοθεί χρόνος στην ομάδα ανάπτυξης να δημιουργήσει ένα παιχνίδι που θα “ικανοποιεί τις προσδοκίες των παικτών”.

Η Nacon ανέφερε ότι η καθυστέρηση είναι απαραίτητη για να δημιουργηθεί ένας μεταποκαλυπτικός κόσμος που θα ανταγωνίζεται τις προσδοκίες των φίλων της σειράς Terminator.

Ο Marco Ponte, CEO και δημιουργικός διευθυντής του Nacon Studio Milan, δήλωσε ότι αυτή η απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι το παιχνίδι θα ανταποκριθεί στο “επίπεδο ποιότητας που αναμένουν οι παίκτες”.

Το Terminator: Survivors θα κυκλοφορήσει αρχικά για PC το 2025 και αργότερα για PS5 και Xbox Series S/X. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στον κόσμο του Terminator, δημιουργώντας μια πρωτότυπη ιστορία μετά τα γεγονότα των πρώτων δύο ταινιών, ενώ θα προσφέρει τη δυνατότητα για ατομικό ή συνεργατικό παιχνίδι.