Bungie | Τέλος το Project Payback, αποχώρηση των Senior Executives

Η Bungie, μετά τις πρόσφατες απολύσεις στην ομάδα της φαίνεται να σταμάτησε την ανάπτυξη του νέου project “Payback”, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διαδραματίζεται στο σύμπαν του Destiny και ήταν υπό την επίβλεψη των Luke Smith και Mark Noseworthy.

Σύμφωνα με αναφορές των Tamoor Hussain από το Gamespot, Jeff Grubb από το Giant Bomb και Jason Schreier από το Bloomberg, οι Smith και Noseworthy δεν εργάζονται πλέον στη Bungie.

Το “Payback”, το οποίο είχε περιγραφεί ως “Destiny 3” αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένα spin-off, ακυρώθηκε πριν από κάποιο διάστημα.

Η αποχώρηση των Smith και Noseworthy φαίνεται να σχετίζεται με την ακύρωση του “Payback” και τη νέα σειρά απολύσεων στη Bungie, που πρόσφατα οδήγησαν στην απώλεια 220 θέσεων εργασίας. Οι απολυμένοι και άλλοι υπάλληλοι έχουν επικρίνει τον επικεφαλής της Bungie, Pete Parsons, για την κατάσταση αυτή, η οποία φαίνεται να προήλθε από την υπερβολική εκτίμηση των οικονομικών προοπτικών της εταιρείας προς τη Sony, η οποία εξαγόρασε τη Bungie το 2022.