Η Psyonix ανακοίνωσε σήμερα το πρώτο βήμα των μεγάλων αλλαγών που έρχονται στο Rocket League για όλες τις κονσόλες και πλατφόρμες. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης μαζί με την Sony Interactive Entertainment γνωστοποίησαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους και την προσθήκη του παιχνιδιού στο Cross-Play Beta πρόγραμμα του PS4. Έτσι, οι παίκτες των PS4, Xbox One, Switch και PC θα μπορούν να παίζουν στους ίδιους αγώνες χωρίς περιορισμούς.

Για να ενεργοποιήσουμε το Cross-Platform Play, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε είναι να επιλέξουμε Options –> Main Menu και να επιλέξουμε το Cross-Platform Play στο Gameplay. Ενδέχεται όμως, η επιλογή να είναι ήδη ενεργοποιημένη.

Δεν χρειάζεται να κατεβάσουμε κάποια ενημέρωση καθώς μέχρι πρόσφατα μπορούσαμε να παίξουμε μαζί με παίκτες των Switch και Xbox One αλλά ποτέ με όλους μαζί. Από σήμερα όμως, όλοι οι παίκτες των PS4, Switch και Xbox One θα παίζουν μαζί μας στον ίδιο αγώνα.

Τέλος, τα Cross-Platform Parties θα προσθεθούν στην πρώτη μεγάλη ενημέρωση του Rocket League για το 2019, και θα επιτρέπουν στους παίκτες να διαμορφώνουν ομάδες με τους φίλους τους ανεξαρτήτου πλατφόρμας. Περισσότερες πληροφορίες θα δωθούν αργότερα μέσα στην χρονιά.

Το Rocket League είναι διαθέσιμο για PC, Ps4, Xbox One, και Nintendo Switch.