Νέες φωτογραφίες και γενικότερες πληροφορίες από το νέο επερχόμενο map της Bohemia Interactive για το ArmA3, διέρευσαν καταλάθος στο διαδίκτυο.

Από την ξεραήλα αλλά την οικειότητα της Λήμνου λοιπόν, μεταφερόμαστε κάπου πολύ μακριά, στην υγρασία και την πλούσια τροπική βλάστηση του Νοτίου Ειρηνικού. Η περιοχή Tanoa είναι γεμάτη από μικρά νησιά που απαρτίζουν τα Horizon Islands, ένα ανεξάρτητο έθνος με ιστορικούς δεσμούς με Ανατολή και Δύση. Κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανοίκε στην Αυτοκρατορία της Ιαπωνίας, πριν ελευθερωθεί από τους Πεζοναύτες το 1944.

Σήμερα (εν έτει 2035) η Tanoa διανύει μια μακρά περίοδο ειρήνης, αλλά η στρατηγική της θέση και οι ταραγμένοι καιροί ίσως να καταστρέψουν την ηρεμία της ζούγλας για ακόμη μία φορά.

Το αρχιπέλαγος της Tanoa έχει μέγεθος μεγαλύτερο από 100 τ.χλμ. Η τροπική ζούγκλα φαίνεται πανέμορφη και κρύβει μοναδικά τοπία, πλούσια ιστορία και επιβλητικά κατορθώματα σύγχρονης μηχανικής. Εκτός από τον χάρτη, το Tanoa Expansion περιλαμβάνει νέα οχήματα, όπλα, εξαρτήματα και εργαλεία, χαρακτήρες και playable content καθώς και πολλά ακόμη.

Προσωπικά περιμένω με ανυπομονησία να ξεχυθώ (ή μάλλον να χαθώ) στη ζούγκλα της Tanoa!