Η Fatshark ανακοίνωσε σήμερα πως το Warhammer: Vermintide 2 σημείωσε το πρώτο του αξιοσημείωτο ρεκορ και αυτό έχει να κάνει με τις πωλήσεις του. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία γνωστοποίηση την πώληση 500 χιλιάδων αντιγράφων στην πλατφόρμα των υπολογιστών ενώ έδωσε και μερικές παραπάνω πληροφορίες για την πρόοδο του τίτλου από την ημέρα κυκλοφορίας του. 

Η Fatshark μοιράστηκε ότι πάνω από 50 δισεκατομμύρια εχθροί έχουν ήδη πεθάνει από τα χέρια των παιχτών, ενώ πάνω από 204 εκατομμύρια λεπτά του παιχνιδιού που έχουν ήδη προβληθεί στο Twitch. Μετά από αυτές τις ανακοινώσεις, η Fatshark χαρακτηριζεί τα μέλη της ως «100% υπερήφανους προγραμματιστές”. Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος της Fatshark, Martin Wahlund, συνοδεύει την ανακοίνωση με την ακόλουθη εορταστική δήλωση:

Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που οι παίκτες σε όλο τον κόσμο έχουν βάλει το Warhammer: Vermintide 2 στις καρδιές τους. Τα 500.000 αντίγραφα που πωλήθηκαν ήταν ορόσημο που καταφέραμε, μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Το End Times: Vermitide είχε καταφέρει να πουλήσει αυτόν τον αριθμό σε έξι μήνες, ενώ ο διάδοχός του χρειάστηκε μόνο 1 εβδομάδα για να καταφέρει το αντίστοιχο ρεκορ. Όπως φαίνεται, το παιχνίδι βρίσκεται σε καλό δρόμο και είναι αρκετά διασκεδαστικό. Η Fatshark μας προμήθευσε με έναν Review Code οπότε θα έχετε σύντομα και τις σκέψεις μας για τον τίτλο.