Νέο update λοιπόν κάνει την εισαγωγή του στο παιχνίδι μας και παρατηρήσαμε τις εξής αλλαγές. Ένα νέο Operation το Breakout που μπορεί ο καθένας μας να το αγοράσει για 4,30 €, ποσό το οποίο αποτελεί το πιο ακριβό σε σχέση με την αγορά των προηγούμενων Operation! Ένα μέρος αυτών θα πάει στους δημιουργούς των καινούργιων 6 maps που μας προσφέρουν (τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ), 45 νέα skins για τα όπλα μας τα οποία μπορούμε να τα τύχουμε σαν drops παίζοντας σε κάποιο από τα παραπάνω maps και άλλα 14 έξτρα skins που τυχαίνουμε αγοράζοντας το αντίστοιχο κλειδί για τα νέα μας cases και την εμφάνιση του κάνει και ένα νέο μαχαίρι το λεγόμενο και «πεταλούδα”.

  • Σημείωση: Απαραίτητη προϋπόθεση για να τύχουμε κάποιο από τα νέα cases είναι να έχουμε αγοράσει το Operation Breakout.

Επίσης, περιέχει ένα Journal που καταγράφει το σκορ σας ανά ματς από τα maps του Operation Breakout, τα Οfficial maps και τα αντίστοιχα σκορ των φίλων σας. Τώρα, όσον αφορά το update βλέπουμε αρκετές αλλαγές σε όπλα, maps και ορισμένα έξτρα που δεν επηρεάζουν το gameplay. Οι σημαντικότερες αλλαγές σε όπλα είναι:

  • Οι υπόλοιπες αλλαγές αφορούν τα SSG08, Mag7, Sawed Off, XM1014 και για τις καραμπίνες το νέο τους χαρακτηριστικό είναι το penetration μέσα από walls.

Το map που επηρεάστηκε κυρίως από τις αλλαγές είναι η Inferno με αρκετά γραφικά updates και συγκεκριμένα:

  • Λεπτότερα βαρέλια για CT Spawn και Middle, προσθήκη Lights στο μπαλκόνι του Middle, αφαίρεση ορισμένων λουλουδιών πίσω από τη θέση του κίτρινου car στην μπανάνα και προσθήκη αυτών σε άλλα σημεία τριγύρω. Tέρμα πλέον τα boost σε δέντρα, μείωση στα κοτόπουλα που υπάρχουν στο map από 12 στα 10, χαλαρή μουσικούλα για τους Terrorist στο Spawn τους, οι σφαίρες πλέον θα περνάνε μέσα από το middle box του side Α και τα σκυλιά που γρύλιζαν στο μπαλκόνι πάνω από το Pit λένε ότι ηρέμησαν. Δείτε και σε βίντεο τις αλλαγές στην Inferno
  • Μικρολεπτομέρειες που αφορούν Mirage, Nuke και Dust2 είναι οι υπόλοιπες αλλαγές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το update θα βρείτε εδώ.