Σήμερα, η Ubisoft ανακοίνωσε πως το For Honor® θα υποδεχθεί ένα νέο training mode ως μέρος μιας δωρεάν ενημέρωσης που θα κυκλοφορήσει αύριο για κονσόλες και Windows PC. Το νέο training mode θα προσφέρει νέους τρόπους για νέους και παλιούς παίκτες ώστε να εξασκηθούν και να ανεβούν ευκολότερα από Apprentice σε Master.

Τα Apprentice και Warriors Trials είναι οι κατάλληλες δοκιμασίες για νέους παίκτες ώστε να μάθουν τον χειρισμό, τους βασικούς μηχανισμούς και τεχνικές πριν μπουν στα πεδία της μάχης. Ένα σύστημα βαθμολόγησης θα δώσουν στους παίχτες την ευκαιρία να ξαναδούν τους αγώνες και να καθορίσουν κατάλληλα την πρόοδό τους. Η Training Arena θα δώσει στους πιο έμπειρους παίκτες την ευκαιρία να τελειοποιήσουν τον τρόπο παιχνιδιού τους και να παραμετροποιήσουν τους Ήρωες ή τα σετ τους. Επιπλέον, η ενημέρωση προσθέτει και το Training Media, μαι βιβλιοθήκη γεμάτη εκπαιδευτικά βίντεο που θα μας παρουσιάζουν τα διάφορα game modes, το faction war, και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά είναι κομμάτι του For Honor Season 5, Age of Wolves, και κομμάτι των εορτασμών για τον πρώτο χρόνο ζωής του παιχνιδιού. Η ενημέρωση αυτή μαζί με τις προηγούμενες έχουν φέρει αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις στον τίτλο και στην εμπειρία των παικτών, όπως την προσθήκη των dedicated servers σε κονσόλες και PC, όπως και τον επαναπροσδιορισμό διαφόρων Ηρώων.

Το For Honor είναι ήδη διαθέσιμο μέσω Steam και UPLAY ενώ υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του For Honor PC Starter Edition. Η Starter Edition μας δίνει πρόσβαση σε τρεις Vanguards καθώς και τρεις faction Heroes όπως και την ικανότητα να ξεκλειδώσουμε τους υπόλοιπους ήρωες.

Το Training Mode Update αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου.