[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 16/12/2019] Η Bandai namco έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer για το παιχνίδι παρουσιάζοντας τους χαρακτήρες του, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την ημερομηνία κυκλοφορίας:

[ΑΡΧΙΚΟ: 2/12/2019] H Bandai Namco Entertainement ανακοίνωσε σήμερα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του My Hero One’s Justice 2 για την Δύση.

Στο My Hero One’s Justice 2, συνεχίζει από το τέλος της ιστορίας του πρώτου παιχνιδιού με την μάχη ανάμεσα στον All Might και τον All For One. Από εκεί, οι παίκτες θα συνεχίσουν την ιστορία μέσα από την season 4 του αντίστοιχου anime. Μαζί με τους γνωστούς ήρωες έχουμε και καινούργιους χαρακτήρες που μπαίνουν στο roster όπως ο Sir Nighteye.

Μαζί με τους νέους χαρακτήρες ένα νέα σύστημα κάνει την εμφάνισή του και αυτό είναι το Side Kick Plus Ultra!. Οι βοηθοί μας θα μπορούν πλέον να εξαπολύσουν τις Plus Ultra επιθέσεις τους ως βοήθεια στην μάχη.

Το My Hero One’s Justice 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Switch, και PC μέσω Steam στις 13 Μαρτίου 2020.