Η αλήθεια είναι πως η Bulldozer αρχιτεκτονική της AMD ήταν μια σκέτη αποτυχία, οτιδήποτε και να προσπάθησαν να βελτιώσουν ήταν μάταιο από την στιγμή που το design εξαρχής ήταν faulty. Απ’οτι φαίνεται όμως η AMD αποφάσισε να αλλάξει το σκηνικό στην επόμενη γενιά μικρο-επεξεργαστών της.

Σύμφωνα με την τεχνολογική συνδιάσκεψη της Deustche Bank του 2014 ο Rory Read της AMD είπε ξεκάθαρα ότι το Bulldozer ήταν απογοητευτικό ακόμα και για την ίδια την εταιρία, λέγοντας ότι η νέα z86 Zen αρχιτεκτονική θα κάνει θαύματα.

Είπε χαρακτηριστικά :

[symple_box color=»gray» text_align=»left» width=»100%» float=»none»]
«Όλοι μας γνωρίζουμε οτι το Bulldozer δεν ήταν ένα σοβαρό βήμα μπροστά όταν παρουσιάστηκε 3 χρόνια πριν. Έπρεπε να αρκεστούμε σε αυτό για 4 ολόκληρα χρόνια.» Ανέφερε επίσης «Αυτήν την στιγμή χτίζουμε την νέα γενιά των γραφικών και των επεξεργαστών μας όπου οι καταναλωτές  δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον, θα κάνουν ένα άλμα στην επόμενη γενιά και θα είναι έτοιμοι για τα πάντα.
[/symple_box]

Άντε να δούμε, γιατί πραγματικά θέλω να υποστηρίξω μια ανταγωνιστική εταιρία με ανταγωνιστικά chips άλλα με αυτές τις βιαστικές αρχιτεκτονικές δεν μπορείς να έχεις επιλογή.