[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Η Machine Games και η Arkane Studios, σε συνεργασία με την Sony Playstation δημοσίευσαν ένα νέο σύντομα gameplay trailer για το παιχνίδι:

[ΑΡΧΙΚΟ] To Wolfenstein: Youngblood πλησιάζει όλο και περισσότερο και ήδη η MachineGames, με την βοήθεια του Playstation και της Bethesda, άρχισε να δίνει στην δημοσιότητα όλο και περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο.

Αν και θα κάνουμε καιρό να δούμε πιο συγκεκριμένες αναρτήσεις από την ομάδα, η Sony μέσω του επίσημου PlayStation Magazine τεύχους του Ιουλίου 2019 (Τεύχος 162), πήρε συνέντευξη από την ομάδα και πιο συγκεκριμένα από τον παραγωγό του παιχνιδιού Jerk Gustafsson ο οποίος αποκάλυψε ότι ο σχεδιασμός των επιπέδων θα έχει αρκετές ομοιότητες με εκείνους άλλων παιχνιδιών όπως της σειράς Dishonored.

Ο Jerk δήλωσε:

Πιστεύω ότι οι παίκτες θα δουν πολλές ομοιότητες με το σχεδιασμό των επιπέδων σε παιχνίδια όπως τα Dishonored, έτσι μπορεί να είναι λίγο διαφορετική εμπειρία, αλλά μπορεί να οφελήσει και το παιχνίδι, ειδικά όταν πρόκειται για την εύρεση διαφορετικών τρόπων να προσεγγίσετε ένα σενάριο μάχης ή μια αποστολή.

Η ανοιχτή δομή και το co-op την κατέστησαν έκαναν την αφήγηση λίγο πιο δύσκολη. Νομίζουμε ότι έχουμε μια ισχυρή ιστορία, αλλά είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που κάναμε πριν. Είναι λίγο ελαφρύτερη, όχι μόνο σε τόνο αλλά και όταν πρόκειται για το περιεχόμενοτ ης και νομίζω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή σε σχέση με τους προηγούμενους τίτλους: η καμπάνια είναι λίγο μικρότερη αλλά ο χρόνος παιχνιδιού είναι μεγαλύτερος.

Οι παίκτες θα μπορούν να παραμείνουν στο παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα προσθέσουμε επιπλέον side-missions και νέες προκλήσεις μόλις ολοκληρωθεί η εκστρατεία. Υπάρχουν πολλές περισσότερες δραστηριότητες και αποστολές που μπορείτε να κάνετε στο Wolfenstein: Youngblood, σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

Με τα παραπάνω λεγόμενα δεν είναι απίθανο να έχουμε στα χέρια μας ένα ακόμα ‘Live Service’ παιχνίδι με αρκετά Microtransactions και έμφαση στην ποσότητα.

Η ομάδα στράφηκε μέτα στο Reddit, όπου διεξήγαγε ένα Reddit AMAστο οποίο ανέλυσε μερικά στοιχεία του Co-op, αλλά και το γεγονός ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο Bethesda Store και στο Steam.

Πιο συγκεκριμένα, ο John Jennings, υπεύθυνος παραγωγής και τεχνολογίας της MachineGames, είπε:

Μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Όχι, το παιχνίδι δεν θα είναι αποκλειστικότητα του Epic Store.

Ενώ για το Co-op γράφει:

To Youngblood σίγουρα θα διατηρήσει τον πυρήνα του Wolfenstein. Η δολοφονία των Ναζί σε πνεύμα συνεργασίας είνα κάτι πραγματικά διασκεδαστικό και οι κόρες του B.J. δείχνουν πραγματικά ότι το μήλο δεν πέφτει μακριά από το δέντρο.

Η αδελφή μας θα έρχεται μαζί μας ως ΑΙ σύντροφος όταν παίζουμε μόνοι μας.

Υπάρχουν ικανότητες που χωρίζονται, αλλά εισαγάγουμε επίσης κάτι που καλούμε ‘Pep Signals’ τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στηρίξετε την αδελφή σας κατά τη διάρκεια της μάχης δίνοντας καλύτερα στατιστικά ή αναπληρώνοντας λίγηα από την χαμένη υγεία μας.

To Wolfenstein: Youngblood αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Switch, και PC στις 26 Ιουνίου 2019.