Το Total War: Pharaoh ετοιμάζεται για το τελευταίο Update του

Η SEGA και η Creative Assembly ανακοίνωσαν την τελευταία δωρεάν ενημέρωση περιεχομένου για το Total War: Pharaoh.

Η “επέκταση” περιλαμβάνει νέες περιοχές στο χάρτη, νέες κουλτούρες, μηχανισμούς gameplay και βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής. Τέσσερις εμβληματικές κουλτούρες της Εποχής του Χαλκού – η Βαβυλώνα, η Ασσυρία, οι Μυκήνες και η Τροία – θα συμμετάσχουν στη μάχη, καθώς και 25 μικρότερες φατρίες. Ο αρχικός χάρτης της καμπάνιας έχει επεκταθεί σημαντικά με 168 νέους οικισμούς και νέες Θαλάσσιες Διαδρομές για να επιταχύνουν τις ναυτικές μεταφορές.

Το νέο σύστημα Δυναστειών επιτρέπει στους παίκτες να ξεκινήσουν ένα γενεαλογικό δέντρο, διαχειριζόμενοι στρατηγικούς γάμους, ηρωικούς θανάτους στο πεδίο μάχης, δολοφονίες και τη θνησιμότητα των γηρατειών για να αφήσουν πίσω μια διαρκή κληρονομιά. Επίσης, υπάρχουν πάνω από 150 νέες και ανανεωμένες μονάδες μάχης ως μέρος της ανανεωμένης μάχης.

Ο Game Director, Todor Nikolov, εξέφρασε υπερηφάνεια για το επίτευγμά τους, λέγοντας ότι το Dynasties είναι μια “ερωτική επιστολή προς την ιστορική αυτή εποχή”. Το update ανακοινώθηκε από τη Creative Assembly και τη Sega τον Μάιο και σηματοδοτεί το τέλος μιας δύσκολης περιόδου για το στούντιο, που είχε ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη στη σειρά και προσέφερε μερικές επιστροφές χρημάτων για το παιχνίδι. Φήμες αναφέρουν ότι το στούντιο ενδέχεται να εργάζεται σε ένα νέο παιχνίδι της σειράς και συγκεκριμένα το Total War: Star Wars.

Το Total War: Pharaoh – Dynasties, η τελευταία δωρεάν προσθήκη για το πολεμικό sim, θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου.