Το 4ο International της Valve για το Dota 2 έφτασε στο τέλος του με νικητές τους Newbee. Οι Newbee φεύγουν λοιπόν από το International με κάτι παραπάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια και μεταμορφώνονται στους πιο καλοπληρωμένους e-athletes του κόσμου.

Οι Newbee οι οποίοι είχαν 7-8 στο group stage ξεχώρισαν στον τελικό στην μάχη με τους επίσης Κινέζους Vici Gaming. Οι Vici gaming είχαν μια πιο κυρίαρχη παρουσία στα single matches με ένα ρεκόρ 12-3 το οποίο εμπεριείχε μια απ’οτι φαίνεται προφητική ήτα από τους Newbee.

Το φετινό International ήταν το πρώτο international που 2 κινέζικες ομάδες στάθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό. Όπως είπαμε οι Newbee φεύγουν με μια επιταγή 5 εκατομμυρίων, μια μεγάλη αύξηση από το ποσό του 1.4 εκατομυρίου που κέρδισαν οι Alliance στο TI3. Οι ViCi gaming από την άλλη πλευρά φύγαν με 1.5 δολάρια στην τσέπη, ένα πόσο ιδιαίτερα αξιοσημείωτο αν σκεφτούμε ότι είναι μεγαλύτερο από το ποσό της πρώτης θέσης του TI3.

Δυστυχώς είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχουμε κομμένα βίντεο από τους τελικούς στο YouTube, μέχρι να ανέβουν παρακάτω θα βρείτε ολόκληρο το broadcast των τελικών από το twitch κανάλι του International.