Η Top Hat Studios ανακοίνωσε σήμερα πως το Danganronpa/Zero Escape-inspired παιχνίδι μυστηρίου Thief’s Roulette, έρχεται σε PlayStation 4, Switch, PS Vita, και PC μέσα στην χρονιά.

Το Thief’s Roulette ήταν ένα ακόμα Kickstarter project που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018 και κατάφερε να συγκεντρώσει $13,887 για την ανάπτυξή του. Ο τίτλος θα κυκλοφορούσε μόνο για Nintendo Switch και PC, αλλά η συνεργασία με την εκδότρια εταιρεία επέτρεψε στην ομάδα να φτιάξει και άλλες εκδόσεις του τίτλου.

 Το Thief’s Roulette λαμβάνει χώρα σε μια μακρινή μελλοντική Γη, όπου οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει την συμβίωση με τα ανδροειδή των ανδροειδών, τα ‘body augmentations’ ή οποιαδήποτες άλλες υψηλές τεχνολογίες. Οι χαρακτήρες μας ζουν με αυτά κάθε μέρα, και γι ‘αυτούς είναι ο τρόπος που πάντα υπήρχε. Αυτός είναι απλά ο κόσμος που ζουν, και αυτό σημαίνει πως σύντομα γίνονται θεατές σε τρομερά γεγονότα που εκτυλλίσονται μπροστά τους.

Το Thief’s Roulette είναι ένα choice-driven puzzle game εμπνευσμένο από τις σειρές Danganronpa και Zero Escape. Το παιχνίδι βασίζεται αρκετά στην εξιστόρρηση που προσφέρουν τα visual novels και την αναμειγνύει με first-person puzzle gameplay για μια μοναδική εμπειρία. Κάθε απόφασή μας μετράει, και κάθε πράξη μας θα μας οδηγήσει σε διαφορετικά μονοπάτια.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2020.