Τα παιχνίδια της σειράς SteamWorld έχουν καταφέρει να στολίσουν τις κονσόλες μας για αρκετά χρόνια τώρα με απλά, αλλά άκρως διασκεδαστικά παιχνίδια. Με βασικότερα τα SteamWorld Heist και SteamWorld Dig, η Image & Form Games έχει εδραιώσει την ταυτότητά της στο είδος βιντεοπαιχνιδιών στο οποίο ειδικεύεται, δημιουργώντας παράλληλα έναν κόσμο που της επιτρέπει να πειραματιστεί με νέα στοιχεία και μηχανισμούς.

Αναγνωρίζοντας λοιπόν, την αγάπη πολλών παικτών για την σειρά, η ομάδα ανακοίνωσε πως το νέο παιχνίδι της, SteamWorld Quest: Hand of Gilgamesh θα κυκλοφορήσει στο Steam και μάλιστα πολύ σύντομα.

Στο SteamWorld Quest καλούμαστε να εξερευνήσουμε έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο θησαυρούς, δράκους, τέρατα, στρατιώτες και φυσικά, ρομπότ, ενώ παράλληλα πρέπει να σώσουμε τον κόσμο από την επιρροή του κακού. Ελέγχουμε μια ομάδα τριών επίδοξων πολεμιστών που για να πολεμίσει χρησιμοποιεί κάρτες εντολών. Με πάνω από 100 κάρτες για να μαζέψουμε, θα φτιάξουμε ενδιαφέροντες συνδυασμούς και τράπουλες που θα μας βοηθήσουν στην περιπέτειά μας.

Το SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Μαίου 2019.