Το Resident Evil 2 Remake είναι ένα έργο που μας εντυπωσίασε ευχάριστα και έδωσε στην Capcom την ώθηση που αποζητούσε για αρκετό καιρό. Ως Remake παρέμεινε πιστό στην συνταγή του πρώτου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 1998, και μας έκανε να ευχόμαστε περισσότερες εταιρείες να το έπαιρναν ως παράδειγμα για τα δικά τους remake. 

Με νέα ανακοίνωση της, η Capcom γνωστοποίησε πως το Remake κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις την έκδοση του 1998 σημειώνοντας πωλήσεις της τάξεως των 4.96 εκατομμυρίων αντιγράφων παγκοσμίως.

Να θυμήσουμε πως ο τίτλος κατάφερε να πουλήσει 3 εκατομμύρια μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας. Τον Μάρτιο έφτασε τα 4 εκατομμύρια και πλέον γιορτάζει το γεγονός με την αποκάλυψη του Resident Evil 3 Nemesis Remake.

To Resident Evil 2 είχε κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 1998, με το remake να κυκλοφορεί αντίστοιχα τον Ιανουάριο του 2019. Και ενώ οι πωλήσεις αυτές φαίνονται εντυπωσιακές ας μην ξεχνάμε πως τα βιντεοπαιχνίδια έχουν ‘απλωθεί’ σε κάθε άκρη του κόσμου και οι κονσόλες/πλατφόρμες πώλησης έχουν αυξηθεί αισθητά. Βέβαια, κανείς δεν αρνείται την επιτυχία του παιχνιδιού.

Μαζί με την ανακοίνωση του Resident Evil 3 Remake, η Capcom ανακοίνωσε επίσης πως το Resident Evil: Resistance, το 4v1 co-op spin-off, θα κυκλοφορήσει μαζί με το RE3R στις 3 Απριλίου 2020..