Και έτσι, μια βροχερή Παρασκευή του Οκτώβρη, έγινε ο λόγος για να χαρούμε οι απανταχού PC Gamers. Η Rockstar Games ανακοίνωσε πως το Red Dead Redemption, το οποίο μέχρι τώρα ήταν exclusive τίτλος για το PS4, θα κυκλοφορήσει στους υπολογιστές μέσω του Rockstar Launcher, του Epic Games Store, και λίγο αργότερα μέσω του Steam.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως το Red Dead Redemption 2 έρχεται στους υπολογίστες στις 5 Νοεμβρίου με μοναδικά δώρα σε όσους προ-αγοράσουν το παιχνιδι μέσω του Rockstar Launcher μέχρι τις 9 Οκτωβρίου.

Επιπλέον, η PC έκδοση θα δεχθεί αναβαθμίσεις, βελτιώσεις και νεο περιεχόμενο:

Το πρώτο PC παιχνίδι της σειράς Red Dead Redemption, το Red Dead Redemption 2 θα δεχθεί γραφικές βελτιώσεις και τεχνικές αναβαθμίσεις, καθώς και μια πληθώρα νέων αποστολών, bounties και όπλων.

Ήρθε ο καιρός λοιπόν, να πάμε στην ρεαλιστική άγρια δύση του RDR2 και να διαπιστώσουμε γιατί το παιχνίδι θεωρείται ένα από τα καλύτερα στο είδος του.

Το RDR2 κυκλοφορεί για PC στις 5 Νοεμβρίου μέσω Rockstar Launcher και Epic Games Store, και τον Δεκέμβρη μέσω Steam.

About The Author

Με τα βιντεοπαιχνίδια να του κρατάνε συντροφιά από μικρή ηλικία αποφάσισε να μετατρέψει το χόμπυ του σε κάτι πιο δημιουργικό. Ονειρεύεται μια ζωή γεμάτη φίλους και ταξίδια. Απολαμβάνει τα καλά και διασκεδαστικά παιχνίδια, δεν τα παρατάει τόσο εύκολα, και δεν του αρέσει η ανούσια επιθετικότητα.

Related Posts