Το No Rest for the Wicked θα έχει offline mode

Η Moon Studios, οι προγραμματιστές πίσω από το Ori and the Blind Forest, έχουν επιβεβαιώσει ότι το επερχόμενο παιχνίδι τους, No Rest for the Wicked, θα διαθέτει offline mode για solo παιχνίδι.

Ο Gennadiy Korol, συνιδρυτής της Moon Studios, έκανε την ανακοίνωση αυτή σε μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, απαντώντας σε μια κοινή ερώτηση μεταξύ των παικτών σχετικά με τη δυνατότητα παιχνιδιού εκτός σύνδεσης. Παρά την έμφαση του παιχνιδιού στο multiplayer, το offline mode έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια πλούσια εμπειρία, επιτρέποντας στους παίκτες να απολαύσουν το παιχνίδι χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο διαδίκτυο, ιδανικό για παιχνίδι καθ’ οδόν (με το Steam Deck) ή σε καταστάσεις με αναξιόπιστη συνδεσιμότητα.

Tο No Rest for the Wicked θα δώσει προτεραιότητα στο solo session, με τις λεπτομέρειες του multiplayer να αποκαλύπτονται αργότερα. O σχεδιασμόw του παιχνιδιού είναι εμπνευσμένος από το είδος των Soulsborne, υποσχόμενο ενδιαφέρον σχεδιασμό επιπέδων και μια περιπετειώδη ατμόσφαιρα. Επιπλέον, το παιχνίδι θα υποστηρίζει co-op παιχνίδι για έως τέσσερις παίκτες, επιτρέποντας τους να εξερευνήσουν τον τεράστιο κόσμο του.

To Νο Rest for the Wicked θα κυκλοφορήσει στο Steam Early Access στις 18 Απριλίου 2024.