Αναμφισβήτητα, μια από τις πλουσιότερες και συνεχώς εξελισσόμενες βιομηχανίες ψηφιακής ψυχαγωγίας και διασκέδασης είναι τα βιντεοπαιχνίδια. Μαζί τους στην κορυφή, θα βρούμε τον κινηματογράφο, το θέατρο, τα βιβλία και την τηλεόραση. Και όλοι γνωρίζουμε πως μετά από ένα καλό παιχνίδι, ακολουθεί μια εξίσου καλή σειρά ή ταινία. Γι’αυτό καταφεύγουμε και στο Netflix, που εδώ και αρκετό καιρό αποτελεί μια αξιόλογη διέξοδο για τους λάτρεις σειρών και ταινιών.

Η γνωστή ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες την συμμετοχή της στην επερχόμενη E3 2019 μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter. Η ανακοίνωση έγινε έμμεσα, μέσα από μια αλληλουχία από Tweets μεταξύ του Netflix και του επίσημου λογαριασμού της E3:

Ένα από τα παιχνίδια που θα παρουσιάσει η εταιρεία κατά την διάρκεια της διοργάνωσης είναι το επερχόμενο Stranger Things, με άλλους άγνωστους τίτλους να αναμένεται να ανακοινωθούν:

Μέχρι στιγμής, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως τα παιχνίδια θα προέρχονται από πρωτότυπες σειρές και ταινίες του Netflix οπότε δεν αποκλείεται να δούμε αγαπημένους χαρακτήρες σε ψηφιακή, «videogame» μορφή.

Η διοργάνωση της Ε3 πάντως, επιβεβαίωσε την παρουσία του Netflix το οποίο θα έχει και το δικό του Panel: