Το Magic: The Gathering Arena προσθέτει το Timeless Mode

O Richard Garfield και η Wizards of the Coast ανακοίνωσαν ένα νέο mode που έρχεται στο Magic: The Gathering Arena.

Με τίτλο ‘Timeless‘, το νέο mode μας προσφέρει έναν άλλο τρόπο για να χρησιμοποιήσουμε τις πιο ισχυρές κάρτες του παιχνιδιού. Καθώς η ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού έχει δει τρομερά σετ όπως το Wilds of Eldraine Enchanting Tales και το Strixhaven Mystical Archive, αυτές οι κάρτες δεν είχαν ειδικό χώρο για παιχνίδι εκτός των Limited Modes.

Το Timeless αναδεικνύεται ως το σπίτι για αυτά τα ισχυρά χαρτιά, που μοιάζουν με Historic αλλά είναι ξεχωριστά στο ότι δεν έχουν απαγορευμένη λίστα, καθιστώντας το mode πιο επιτρεπτό για ισχυρούς συνδυασμούς. Η εισαγωγή των fetch lands από το σετ Khans of Tarkir, γνωστό για την αλλαγή της δυναμικής του late-game, προσθέτει ένα στρατηγικό στοιχείο στο Timeless. Ενώ το mode περιορίζει προς το παρόν ορισμένες ισχυρές κάρτες, όπως το Channel, το Demonic Tutor και το Tibalt’s Trickery, αυτή η λίστα μπορεί να εξελιχθεί καθώς ωριμάζει.

Η ποικιλόμορφη γκάμα των Magic: The Gathering Modes μπορεί να προκαλέσει μπέρδεμα, αλλά κάθε νέο mode, όπως το Timeless, μας δίνει την ευκαιρία να μπούμε σε διαφορετικές κοινότητες του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, πιστεύουμε πως το νέο mode σίγουρα θα έχει απήχηση προς όλους τους παίκτες.