[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 9/12/2019] Η Humble Bundle κράτησε την υπόσχεση της και πριν από μερικές μέρες ‘τράβηξε την πρίζα’ από το Humble Monthly πρόγραμμά της. Πλέον, οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν συνδρομή στο Humble Choice και ανάλογα το πλάνο τους θα μπορούν να πάρουν 12 παιχνίδια ή επιλογές των τριών και πάνω αντίστοιχα. Το πρώτο Humble Choice μας δίνει τις εξής επιλογές:

  • Shadow of the Tomb Raider
  • Blasphemous
  • Ancestors: Legacy
  • Phantom Doctrine
  • Dead in Vinland
  • Horizon Chase Turbo
  • Dark Future: Blood Red States
  • Desert Child
  • Aegis Defenders
  • X-Morph: Defense

Πόσα από αυτά τα παιχνίδια μπορούμε να κρατήσουμε θα κριθεί από το πόσα λεφτά θα δώσουμε και ποιο tier θα ξεκλειδώσουμε. Το βασικό tier που κοστίζει περίπου 13,99€ μας επιτρέπει να επιλέξουμε μέχρι και τρία παιχνίδια από την λίστα, ενώ το πλάνο των 17,99€ μας τα δίνει περίπου 9 τίτλους. Και τα δύο πλάνα δίνουν πρόσβαση στο Humble Trove, μια συλλογή 90 παιχνιδιών για τους ενεργούς συνδρομητές, καθώς και εκπτώσεις για αγορές στο Humble Store.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε και στον σύνδεσμο εδώ: https://www.humblebundle.com/subscription#subscribe

[ΑΡΧΙΚΟ: 21/10/2019] Το Humble Monthly, η αγαπημένη συνδρομητική (& φιλανθρωπική) υπηρεσία που αγαπήσαμε για τα μεγάλα και πολλά παιχνίδια που μας προσφέρει κάθε μήνα, αλλάζει. Η αλλαγή αυτή θα επηρεάσει την υπηρεσία τιμολογικά αλλά και στο περιεχόμενό της. Η ανανεωμένη εκδοχή της θα ονομάζεται Humble Choice, και θα είναι ακριβότερη για όλους εκτός από τους ήδη υπάρχοντες subscribers.

To Humble Monthly όπως όλοι γνωρίζουμε κοστίζει 12€ και μας δίνει μια πληθώρα διαφόρων παιχνιδιών κάθε μήνα. Κάποια από αυτά είναι «early unlocks», δηλαδή μπορούμε να τα εξαργυρώσουμε και να τα κατεβάσουμε άμεσα, ενώ τα υπόλοιπα αποκαλύπτονται σταδιακά με την πάροδο του 30ημέρου. Αντίθετα, με το Humble Choice θα μπορούμε να επιλέξουμε ένα πλάνο που θα μας δίνει τον αντίστοιχο αριθμό παιχνιδιών.

Αν έχετε προλάβει να αγοράσετε έστω και μια συνδρομή πριν την αλλαγή (η οποία αναμένεται να γίνει αργότερα μέσα στην χρονιά) τότε θα συνεχίσετε να πληρώνετε 12€ για το «Κλασσικό» μοντέλο και θα συνεχίσετε να λαμβάνετε 10 παιχνίδια τον μήνα. Υπάρχει όμως μια παγίδα: αν διακόψετε την συνδρομή σας μετά την αλλαγή τότε θα θεωρηθείτε νέος πελάτης και θα πληρώνετε το ίδιο ποσό με κάποιον νέο πελάτη.

Σύμφωνα με το παρακάτω γράφημα, οι Premium και Classic επιλογές θα λαμβάνουν 20% μειώσεις στο Humble store και πρόσβαση σε Humble-published «Humble Originals» και betas. Το βασικό πλάνο θα λαμβάνει αντίστοιχα 15% εκπτώσεις και πρόσβαση στις εκδόσεις της Humble. Τέλος, η Lite επιλογή δεν μας επιτρέπει να κρατήσουμε τα παιχνίδια αλλά μας δίνει μόνο μια έκπτωση 10% σε παιχνίδια του Humble Bundle και του Humble Trove.

Εσείς τι πιστεύετε για αυτή την αλλαγή;