Η ομάδα ανάπτυξης του Forza Horizon 4 ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός νέου royale mode για το παιχνίδι, με τίτλο ‘The Eliminator’. Σύμφωνα με την ομάδα, το The Eliminator mode είναι δωρεάν για όλους και θα κυκλοφορήσει σήμερα 12 Δεκεμβρίου. Μαζί με την ανακοίνωση, δόθηκε στην δημοσιότητα και το αντίστοιχο trailer.

Στο The Eliminator mode, 72 παίκτες μπορούν να συμμετέχουν σε έναν αγώνα έχοντας στην κατοχή του οχήματα χαμηλής αποδοτικότητας και όσο απομακρύνουν αντιπάλους από το παιχνίδι αποκτούν πρόσβαση σε καλύτερα και γρηγορότερα αμάξια. Κατά την διάρκεια του αγώνα, οι τοίχοι αρχίζουν να μας περιορίζουν μέχρι να μας καταστρέψουν εντελώς.

Οδηγούμε σε έναν μεγάλο χάρτη και βρίσκουμε άλλους παίκτες. Tότε τους καλούμε σε μονομαχία κορνάροντας και τότε ένα σημείο στον χάρτη φωτίζεται. Έτσι, θα πρέπει να αγωνιστούμε για να δούμε ποιος θα φτάσει πρώτος σε εκείνο το σημείο. Αν νικήσουμε τότε ο αντίπαλούς μας αποκλείεται και εμείς παίρνουμε ένα νέο και καλύτερο όχημα.

Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε συνολικά 10 διαφορετικά οχήματα. Όταν το μέγεθος του χάρτη συρρικνώνεται, τότε ένα τελικό σημείο εμφανίζεται κάπου στον κόσμο και όσοι έχουν απομείνει στο παιχνίδι πρέπει να αγωνιστούν για την πρωτιά.