Γνωρίζουμε όλοι πως το Fallout 76 δεν έχει και την καλύτερη πορεία. Σίγουρα πολλοί είναι εκείνοι που απολαμβάνουν το gameplay του αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν μπορούν να αγνοήσουν τα αρνητικά του. Φαίνεται όμως πως η Bethesda προσπαθεί να φτιάξει τον τίτλο ώστε να τον φέρει στην κατάσταση που πρέπει. Για να το επιτύχει αυτό, συνεχίζει να λανσάρει νέες ενημερώσεις περιεχομένου οι οποίες προσθέτουν νέα στοιχεία και βελτιώνουν τα ήδη υπάρχοντα.

Το Update 14 που κυκλοφόρησε σήμερα έφερε στο φως και μια νέα υπηρεσία για το παιχνίδι γνωστή ως «Fallout 1st». Μέσω αυτής οι παίκτες θα μπορούν να πληρώνουν ένα ποσό για να έχουν πρόσβαση σε Ιδιωτικούς servers, ατελείωτο αποθηκευτικό χώρο, μια σκηνή επιβίωσης, διακοσμητικά αντικείμενα, ένα σταθερό ποσό σε Atoms και άλλα καλούδια.

Τα Private Worlds όπως λέγονται, είναι κάτι που οι παίκτες ζητούσαν από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας, και τώρα που είναι διαθέσιμα το μόνο που μένει να κάνουμε είναι…να πληρώσουμε μια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Βέβαια, οι κόσμοι αυτοί θα είναι ανοιχτοί για εκείνους τους φίλους μας που θέλουμε να προσκαλέσουμε αλλά δεν έχουν συνδρομή.

Η μηνιαία συνδρομή κοστολογείται στα €14,99 με την ετήσια να φτάνει τα 119€. Όσο για τα προνόμια του Fallout 1st μπορείτε να απευθυνθείτε και στον σύνδεσμο εδώ.

Η λίστα των αλλαγών του Update 14 είναι εξίσου διαθέσιμη στον σύνδεσμο εδώ.