Πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό πως η IO Interactive ανανέωσε τη συνεργασία της με την Warner Bros για την ανάπτυξη και έκδοση βιντεοπαιχνιδιών. Μέχρι στιγμής όμως, η γνωστή εταιρεία συνεχίζει δυναμικά και ανεπηρέαστα την ανάπτυξη τόσο του Hitman 2 (με νέες ενημερώσεις περιεχομένου και επεισόδια για το βασικό campaign) όσο και του νέου παιχνιδιού της σειράς.

Με το νέο November roadmap που δημοσιεύτηκε σήμερα από την ομάδα, γνωρίζουμε πως πλέον “κοιτάει το μέλλον της σειράς”, που με άλλα λόγια σημαίνει πως η εταιρεία μετακινεί όλο και περισσότερα άτομα της Hitman 2 ομάδας στο νέο παιχνίδι της σειράς το οποίο έχει ξεκινήσει. 

Παρά την επιθυμία της Warner Bros να εξερευνήσει νέα περιβάλλοντα και σύμπαντα, και τους φόβους των παικτών πως το νέο project της IO θα σήμανε και το τέλος του Hitman franchise, αυτό το νέο roadmap έρχεται να ανανεώσει τις ελπίδες μας για το καλύτερο.

Και ενώ το Hitman 2 δεν θα λάβει νέες αποστολές, υπάρχει μια πληθώρα από Featured Contracts, Community-curated Contracts και Seasonal Content που εμπλουτίζουν το παιχνίδι, μαζί φυσικά και με τα Escalation και Elusive Contacts που θα κυκλοφορήσουν τον Δεκέμβρη.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι για πόσο θα στηρίζει η IO Interactive τον διασκεδαστικό τίτλο της και που θα κατευθυνθεί στο μέλλον. Ας ελπίσουμε πως το Hitman 3 θα ακολουθήσει μια μίξη του παραδοσιακού gameplay που όλοι αγαπήσαμε μαζί με κάτι εντελώς καινούργιο.