Ένα νέο εμπορικό σήμα (Trademark) κατατέθηκε πριν μερικές μέρες από την Valve και αφορά έναν τίτλο στο σύμπαν του Dota. Το Dota Underlords, όπως τιτλοφορείται το προϊόν, πρόκειται για ένα «Computer Game Software; Electronic Game Software; Video Game Software» σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε από την Justia. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε πολλά για τον τίτλο οπότε αυτό που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν είναι εικασίες.

Η είδηση αυτή έρχεται αρκετό καιρό μετά την παύση υποστήριξης πάνω στο Artifact, το νέο παιχνίδι καρτών από την Valve, και τις χαμηλές κριτικές που έλαβε από τους παίκτες. Όλα αυτά ανάγκασαν την ομάδα να ξαναγυρίσει στα τετράδια και να ετοιμάσει διορθώσεις για το παιχνίδι οπότε το ‘Dota Underlords’ δεν αποκλείεται να είναι η δεύτερη προσπάθεια πάνω στο Artifact.

Φυσικά, ένας τίτλος σαν αυτόν, που φέρει την ονομασία του Dota 2, δεν αποκλείεται να είναι και ένα νέο Smartphone MOBA ή ένα Dungeon Crawler με modes και ιστορία. Εξάλλου, ο Underlord Vrogros είναι ένας από τους χαρακτήρες του Dota 2 και αρχηγός της Abyssal Horde, μιας στρατιάς κατακτητών.

Περιμένουμε λοιπόν, τουλάχιστον μέχρι η Valve να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση…