Με ένα σύντομο αλλά περιεκτικό άρθρο (το οποίο πλέον δεν υπάρχει), η ιστοσελίδα Engadget μας ενημέρωση για μια είδηση που ίσως ακούσουμε αργότερα μέσα στην ημέρα. Η είδηση αυτή έχει να κάνει με το Destiny 2 και την μετάβασή του στο Steam ως Free-to-play τίτλος:

Μετά την αποχώρηση της Bungie από τον στόλο της Activision όλοι μείναμε να αναρωτιόμαστε ποιο θα είναι το μέλλον της σειράς στους υπολογιστές. Αυτή η απορία θα λυθεί σήμερα με το αντίστοιχο Livestream σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Μέχρι τότε όμως, πολλοί ήταν εκείνοι που πρόλαβαν να διαβάσουν το άρθρο και να αποκομίσουν τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η Steam έκδοση του Destiny 2 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη με τίτλο Destiny 2: New Light και θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο του πρώτου έτους, μαζί με τα υπάρχοντα modes, τις δραστηριότητες και τα έπαθλα. Επίσης, το μελλοντικό περιεχόμενο θα κυκλοφορεί ταυτόχρονα για όλες τις πλατφόρμες και κονσόλες, ενώ θα προσθεθεί η υποστήριξη Cross-save μεταξύ Xbox One, PC και Google Stadia.

Όλα αυτά τα νέα έρχονται λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη/ανακοίνωση του Destiny 2: Shadowkeep Expansion το οποίο αναμένεται να προσθέσει ένα νέο Dungeon και Raid στο Φεγγάρι:

Τέλος, η Activision ανακοίνωσε πως θα μετακινήσει το Destiny 2 από το Battle.net στο Steam δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα στους παίκτες να μετακινήσουν τους λογαριασμούς τους χωρίς να χάσουν την πρόοδο και τις αγορές τους.

Το Destiny 2: New Light αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Steam στις 17 Σεπτεμβρίου.