[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]: Παρακάτω δίνεται και το αντίστοιχο trailer:

Και εκεί που νομίζαμε ότι το Dead Cells της Motion Twin είχε τελειώσει με τα DLC, η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε σήμερα το νέο “The Bad Seed” DLC για το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 και θα προσθέτει νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο DLC θα προσθέτε νέα περιβάλλοντα, τέρατα, όπλα και ένα νέο αφεντικό. Επιπλέον:

Το “The Bad Seed” DLC προσθέτει νέα μονοπάτια επιλογών στις αρχές του παιχνιδιού, ανεξάρτητα από το επίπεδο του παίκτη, προκειμένου όλοι να μπορούν να τα δοκιμάσουν. Οι παίκτες θα ανακαλύψουν δύο νέα περιβάλλοντα, το καθένα με τα δικά του τέρατα. Το πρώτο, το “The Arboretum,” είναι ένας παράδεισος με παραπλανητικά χαριτωμένα τέρατα, και το“The Swamp,” ένας μεγάλος βάλτος γεμάτος εχθρούς, κινδύνους και παγίδες

Αντιμετωπίζοντας τις νέες απειλές, οι οποίες δημιουργήθηκαν από την ομάδα του Dead Cells, οι παίκτες θα ανταμείβονται με μοναδικά δώρα όπως το πρώτο double slot όπλο καθώς και ένα mushroom pet. Φυσικά, δεν λείπουν και τα νέα όπλα.

Και παρόλο που είναι περιεχόμενο επί πληρωμή (4,99€), το “The Bad Seed” δεν σημαίνει και το τέλος του δωρεάν περιεχομένου και ενημερώσεων για τα οποία έμεινε γνωστή η εταιρεία. Δωρεάν ενημερώσεις, βελτιώσεις, και συστημικές αναβαθμίσεις σχεδιάζονται με τον ίδιο ρυθμό και ποσότητα όπως είδαμε και μέσα στο 2019. Τα έσοδα από το DLC θα επιτρέψουν στην ομάδα να συνεχίσει να εμπλουτίζει τον κόσμο του παιχνιδιού.

Το Dead Cells είναι διαθέσιμο σε κονσόλες και υπολογιστές μέσω steam.