[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #11: 4/9/2019] Ένα ακόμα Boss, ο Insatiable Despot, παρουσιάζεται στο νέο gameplay trailer του παιχνιδιού:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #10: 29/8/2019] Το Bayonet είναι ένα ακόμα από τα όπλα που θα χρησιμοποιήσουμε κατά την διάρκεια της περιπλάνησής μας στο CODE VEIN:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #9: 21/8/2019] Στο νέο gameplay trailer, θα δούμε ένα από τα αφεντικά του παιχνιδιού, την Butterfly of Delirium.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #8: 15/8/2019] Μετά από περίπου ένα μήνα, η Bandai Namco έδωσε ένα νέο Weapon Trailer για το Code Vein. Στο σημερινό βίντεο θα δούμε το Halberg εν δράσει:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #7: 25/7/2019] Η Bandai Namco έδωσε στην δημοσιότητα ένα ακόμα Weapon Introduction video, και αυτή την φορά για το Great Hammer:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #6: 17/7/2019] Σε μια πλέον κλασσική κίνηση, αντίπαλοι παίκτες θα εισβάλλουν στον κόσμο για να κάνουν μας κάνουν την ζωή δύσκολη.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #5] Ο ‘Jack Rutherford’, ο επονομαζόμενος «Revenant Hunter» πρωταγωνιστεί στο νέο Character Trailer:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #4] Σε ένα ακόμα gameplay trailer που κυκλοφόρησε η Bandai Namco θα δούμε ένα ακόμα όπλο που θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, το Two-handed Sword:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #3] Στο νέο gameplay trailer που έδωσε στην δημοσιότητα η Bandai Namco, η ομάδα των Revenants αντιμετωπίζει ένα από τα αφεντικά, γνωστό και ως ‘Successor of the Ribcage’:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #2] H Bandai Namco έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για το επερχόμενο CODE VEIN στο οποίο παρουσιάζεται το One-handed Sword Weapon:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Με αφορμή την έναρξη του Closed Network testing, η Bandai Namco έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο ‘Behind the Scenes’ trailer για το παιχνίδι:

[ΑΡΧΙΚΟ] Ένας τίτλος για τον οποίο ανησυχούσαμε, που δεν ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει, ή αν εν τέλει έχει ακυρωθεί, ήταν το CODE VEIN. Αλλά μετά από αρκετούς μήνες σιωπής, η Bandai Namco έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer.

Το CODE VEIN δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να απαντήσουν στις κραυγές βοηθείας από άλλα μέλη του Revenants που δυσκολεύονται να πολεμήσουν εναντίον των Lost. Εξερευνήστε και νικήστε τους εχθρούς που κρύβονται σε κάθε μπουντρούμι με τους σύμμαχούς σας ώστε να μπορέσετε να περάσετε τις δύσκολες περιοχές με μεγαλύτερη ευκολία. Οι παίκτες μπορούν να επικοινωνούν μέσω ενός συνδυασμού χειρονομιών, γραμματοσήμων και φωνητικών εντολών για πρόσθετη επικοινωνία και ομαδική εργασία.

Φυσικά, αρκετοί YouTubers είχαν την ευκαιρία να δημοσιεύσουν παραπάνω Gameplay Parts στα κανάλια τους, όπως ο Arekkz Gaming:

Το Code Vein αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.