[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Το Close to the Sun είναι πλέον διαθέσιμο στο Epic Games Storeκαι η ομάδα ανάπτυξης, Storm in a Teacup μαζί με την Wired Productions, έδωσαν στην δημοσιότητα το trailer κυκλοφορίας:

[ΑΡΧΙΚΟ] Για ακόμα μια φορά το Epic Store κερδίζει μια αποκλειστικότητα με το Close To The Sun να αναμένεται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα, και μάλιστα στην τιμή των 29,99€, όπως ανακοίνωσε η Wired Productions και η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, Storm in a Teacup.

Όλες οι προ παραγγελίες για το παιχνίδι θα περιέχουν ένα ψηφιακό artbook περιορισμένης έκδοσης με την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ενώ ανακοινώθηκε και το διεθνές voice cast, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Ακολουθεί σύντομη περιγραφή του παιχνιδιού από την Storm in a Teacup, μαζί με ένα καινούργιο trailer.

Καθώς θα βρεθείτε σε έναν εναλλακτικό 19ο αιώνα, όπου ο φημισμένος εφευρέτης Nikola Tesla ήταν ικανός να πραγματοποιήσει τις προοπτικές του και να αλλάξει τον κόσμο για πάντα, το Close to the Sun βρίσκει τους παίκτες να αποβιβάζονται από το Helios, ένα σκάφος τεραστίων διαστάσεων για επιστημονική έρευνα, και αν συναντούν τον τρόμο και το μυστήριο. Μεγάλες αίθουσες οι οποίες είναι άδειες. Μυρωδιά από σάπια σάρκα γεμίζει τον αέρα. Σιωπή. Μια μονάχα λέξη είναι γραμμένη στην είσοδο… ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!

Χρησιμοποιώντας την ωμή δύναμη της Unreal Engine 4 και καλωσορίζοντας την τελευταία τεχνολογία για αυξημένη πιστότητα και ποιότητα μέσα στο παιχνίδι ώστε οι παίκτες να έχουν μια εμπειρία που κόβει την ανάσα, το Close to the Sun έχει ήδη κερδίσει αξιοσημείωτο ενδιαφέρον και επαίνους από κριτικούς και παίκτες.

Το Close To The Sun έρχεται στα PC μέσω του Epic Games Store στις 2 Μαΐου.