Με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare, η Activision αποκάλυψε μερικές νέες πληροφορίες για το περιεχόμενο του παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα για το αν θα περιέχει lootboxes.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το COD: MW δεν θα περιέχει lootboxes αλλά ένα Battle Pass με δωρεάν και premium έπαθλα για τους παίκτες. Όπως και σε άλλα παιχνίδια έτσι και εδώ, όσο παίζουμε και ολοκληρώνουμε διάφορες απαιτήσεις θα ξεκλειδώνουμε Tiers με τα αντίστοιχα δώρα.

Νέα βασικά όπλα και πρόσθετα θα γίνονται διαθέσιμα μέσω του Gameplay και ενώ το Battle Pass και το in-game store θα έχουν διακοσμητικά αντικείμενα που δεν θα επηρεάζουν την πρόοδο ή τις ικανότητές μας, οι παίκτες θα κερδίζουν CoD points για να αγοράζουν τα αντικείμενα της αρεσκείας τους ή τα διάφορα Tiers.

To Battle Pass δεν θα είναι διαθέσιμο στην κυκλοφορία του παιχνιδιού αλλά θα το δούμε ως επιπλέον περιεχόμενο με την έναρξη των διαφόρων θεματικών seasons.

Η Activision γράφει συγκεκριμένα:

Πρώτα απ ‘όλα, είμαστε όλοι επικεντρωμένοι στο να κάνουμε την εμπειρία της Πρώτης Ημέρας εκπληκτική. Δεύτερον, είναι σημαντικό για εμάς όλοι όσοι παίξουν το Modern Warfare να έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το παιχνίδι και να ξεκλειδώσουν όλες τις ανταμοιβές που τους περιμένουν.

Είναι κατανοητό ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η οικονομία θα εξελιχθεί σε όλη τη διάρκεια των live seasons. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό θα χρειαστεί χρόνο για να αποδειχθεί πλήρως. Εμείς δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ένα δίκαιο σύστημα που θα καθοδηγείται από τις αρχές που έχουμε περιγράψει εδώ και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την συμπεριφορά του συστήματος, τις πληροφορίες που θα λαμβάνουμε από τους παίκτες και την γενικότερη πρόοδό του για να επιτύχουμε τους τελικούς σκοπούς μας.

Το Call of Duty: Modern Warfare κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου.