Το BLEACH: Rebirth of Souls είναι γεγονός

Σε μια περίοδο που τα anime-games συνεχίζουν να έχουν μεικτών κριτικών βιντεοπαιχνίδια, η Bandai Namco ανακοίνωσε την επιστροφή της σειράς BLEACH του Tite Kubo με ένα νέο arena fighter.

Σύμφωνα με την περιγραφή, το Rebirth of Souls θα επιστρέψει στις ρίζες της σειράς και θα μας δώσει την δυνατότητα να παίξουμε με πρωταγωνιστές και ήρωες της σειράς σε δυναμικές μάχες με σπαθιά, ικανότητες, δυνάμεις και φυσικά αρκετά…Ban-KAI!

Όπως περιγράφει η εταιρεία:

Ξυπνήστε τη λεπίδα μέσα σας και αντιστρέψτε τη μοίρα σας στο Bleach: Rebirth of Souls! Συμμετάσχετε σε συναρπαστικές μάχες με ισχυρές ικανότητες και χαρακτήρες από αυτό το θρυλικό anime.

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα και απελευθερώστε τις μοναδικές ικανότητες του σπαθιού του! Εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές ικανότητες κάθε χαρακτήρα και δώστε εντολή στη ροή της μάχης για να βρείτε ένα άνοιγμα που θα σημάνει την ήττα για τους εχθρούς σας.

Στο Bleach: Rebirth of Souls, ένα μόνο χτύπημα μπορεί να σημαίνει ήττα για εσάς ή τον αντίπαλό σας. Όσο πιο απελπιστική είναι η κατάσταση, τόσο πιο δυνατός γίνεσαι.

Ανατρέψτε το κύμα της μάχης και ξεκλειδώστε νέες φόρμες και νέες λεπίδες για να φέρετε τη νίκη από την άκρη της ήττας!

To BLEACH: Rebirth of Souls αναπτύσσεται από την Tamsoft για PS5, PS4, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam.